Reklam | Duells AB
Reklam | Uddevalla GP
Reklam | MXSM

Fillibang till Valkenswaard

Vi har knappt hunnit hämtat oss efter andan efter den makalösa VM-deltävlingen i Italienska Arco de Trentino som bjöd på allt och lite därtill i samtliga klasser.

Foto: Motoxpics.be - John Oostvogels

Jag måste säga att jag tycker årets VM-säsong håller extremt hög standard och jag själv känner att VM är just nu den hetaste serien att följa. Snart börjar nationals i USA och givetvis ska det bli intressant, men just ju känner jag att VM är mycket mer intressant.

Och ännu intressantare blir det nu till helgen då jag igår fick meddelandet från Filip ”Fillibang” Bengtsson att han har fått klart med startbesked till helgens VM-deltävling i Holländska Valkenswaard och det ska givetvis bli riktigt kul att följa.

Foto: Motoxpics.be - John Oostvogels

Vi kommer att ha en fotograf på plats vid namn John Oostvogels som jag även hoppas kunna uppdatera via våra sociala medier direkt på plats, dock på engelska så att ni är medvetna om det. Men stort lycka till önskar vi Filip Bengtsson, visa dom vart skåpet ska stå på den fina sandbanan!

Reklam | MXSM

Kommentarer (3)

Tomas

Vad tror vi att han kan få för placering? Det är ju många duktiga, men 10-15 plats! och kanske ännu bättre på tidskvalet.

Peter

Banorna är mycket häftigare i USA , många Kalle anka banor i VM cirkusen

Magnus

Varför kör inte han inte hela vm tävlingar?