Reklam | Duells AB

Artikel #vurbmoto #ivantedesco #rcu #suzuki

Ivan Tedesco avslutar sin karriär efter 14 år

Det blev igår officiellt att Team RCU Soaring Eagle Suzuki föraren Ivan Tedesco, som ersatt skadade Broc Tickle, nu säger tack för allt som varit och lämnar sin professionella karriär bakom sig efter 14 år bland världstoppen.

Artikel #nationals #ama #livestream #washougal

Information inför AMA Nationals i Washougal – Live ikväll

Vilket sommarväder vi bjuds på just nu denna härliga lördag där vi ska få ta del av den nionde deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Washougal, i utkanten av staden Portland i delstaten Oregon.

Artikel #adamcianciarulo #kawasaki #supercross #nationals

Adam Cianciarulo skadad igen – Säsongen över

Den unge supertalangen Adam Cianciarulo körandes för Monster Energy Pro Circuit Kawasaki påbörjade sin prokarriär i våras med sitt livs första framträdande i 250cc klassen i Supercrossen.

Video #suzuki #rickycarmichael #rcu #mxgp

Film med Ricky Carmichael på en Suzuki 85cc

För snart en vecka sedan var legenden från Amerika, Ricky Carmichael, på plats i Sverige och på Glimmingen Motorstadium hos BMK Uddevalla för en träningsdag med Ricky Carmichael Univercity.

Artikel #jorditixier #jeffreyherlings #ktm #mxgp

Kommer någon att ta titeln ifrån Herlings?

Vi fick sent under måndagskvällen bekräftat att KTM föraren Jeffrey Herlings från Holland, blir borta resten av säsongen med en fraktur på lårbenet efter deltagande i Everts and Friends välgörenhets tävling i Genk, Belgien.

Artikel #fredriknorén #norenmx #nationals #springcreek

Race rapport från Fredrik Norén – Spring Creek

Kändes riktigt bra att tävla inför Spring Creek efter mycket körning veckan innan tills fredag morgon då jag kände mig lite sjuk, näsan var det stop i.

Video #rickycarmichael #stefaneverts #genk #evertsandfriends

Film från Everts and Friends i Genk 2014

Det var i måndags som det arrangerades den årliga välgörenhetstävlingen Everts and Friends på den fina banan i Genk, Belgien.

Artikel #jeffreyherlings #ktm #mxgp

Lyckad operation för Jeffrey Herlings

Det var under måndags eftermiddagen som vi fick ta emot den tråkiga nyheten att nuvarande MX2-VM ledaren Jeffrey Herlings från Holland, skadat sig under en välgörenhets tävling på en KTM 85cc.

Video #highlights #ama #nationals #springcreek

Highlights från AMA Nationals i Spring Creek

I lördags avgjordes den åttonde deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Spring Creek, en bana som krävde förarna på det mesta när det kom till den fysiska biten.

Artikel #ktm #crasch #jeffreyherlings #mxgp

Jeffrey Herlings allvarligt skadad på en KTM 85cc

Har precis fått höra den värsta tänkbara nyheten att den 2-faldige världsmästaren på KTM, Jeffrey Herlings från Holland, ska ha kraschat och skadad sig allvarligt idag.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | Veinge MCK
Reklam | HG GROUP AB
Reklam | AGM Shop