Reklam | Duells AB

Artikel #mexicogp #ktm #jeffreyherlings #mxgp

Mästerskapet lever kvar i MX2-VM

I helgen kördes den näst sista deltävlingen av Motocross-VM och det på plats i Brasilien, efter ett uppehåll på drygt en månad sedan vi sist var i Belgien.

Artikel #brasiliengp #ktm #antoniocairoli #mxgp

Antonio Cairoli världsmästare igen

Det var något som jag missade helt inför denna helg att det redan var dags att kicka igång Motocross-VM igen, där det återstod två deltävlingar med ett första stopp i Brasilien för att senare avsluta säsongen i México.

Artikel #antonlundgren #yamaha #mxgp

Åtta VM-poäng av Anton Lundgren trots strul

Det var i Brasilien som Anton Lundgren närapå fick hela säsongen förstörd. Nu är han där på nytt för årets nästa sista VM-deltävling och inte heller denna gång har det handlat om sambatoner.

Artikel #honda #filipbengtsson #fillibang #mxgp

Filip Bengtsson klar för full VM-satsning 2015

Här kommer den andra nyheten som jag lovade släppa idag, trots att ni redan fick nys om det igår men det utan Filip Bengtssons vetskap, då nyheten gick ut för tidigt.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #fredriknoren #honda #SmFinspång #unadilla

Fredrik Norén kommer hem till Sverige

Som jag lovade igår på våra sociala nätverk så skulle vi till denna lördag presentera två glada nyheter, som kommer att ske nu framöver för två av våra Svenska förare.

Artikel #svemo #mxstar #tomaspersson #lagvm

Mer om Lag-VM petningen i MxStars podcast

Det har varit den största snackisen för denna vecka och kanske den som det pratats mest om på hela säsongen, när vi i måndags fick veta att Eddie Hjortmarker blivit petad och ersatt av Ken Bengtsson inför Lag-VM i Lettland.

Artikel #unadilla #robertlind #yamaha #nationals

Robert Lind berättar mer om Olyckan – Del 2

Under torsdagen kunde ni få läsa den första delen där Robert Lind från Kalmar berättade mer om den hemska olyckan han var med om, under deltävlingen i AMA Nationals i Unadilla, när jag själv var på plats.

Artikel #rekord #mxinaction #mxgp #nationals

Tack, Augusti månad slog nya rekord

Augusti månad blev minst sagt den mest händelserikaste månaden på väldigt länge, med framgångar i såväl Motocross-VM genom Filip Bengtsson och med MxInActions resa över till AMA Nationals i Unadilla.

Video #lördagsmix #highlights #motocross sm #SmÅrsunda

Lördagsmix film från SM i Årsunda 2014

Vilken stressig vecka det har varit då man de senaste två helgerna fått ta del av två SM-deltävlingar på rad, mycket att skriva, filmredigera och fixa med bilder efter en sådan helg.

Artikel #unadilla #robertlind #nationals #yamaha

Robert Lind berättar mer om Olyckan – Del 1

Det var med stor förväntan som jag satte mig på flygplanet torsdagen den 8e augusti, med destinationen inställd på New York, för vidare bilresa upp till Unadilla för AMA Nationals.

Reklam | AGM Shop
Reklam | HG GROUP AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | KTM