Reklam | Duells AB

Artikel #qatar #maxanstie #tylarattray #mxgp

Gott och blandat från VM-premiären i Qatar

I helgen som var kickade äntligen årets VM-premiär igång på fullaste allvar och det borta i värmen i Qatar på den stora anläggningen Losail.

Artikel #oskarolsson #kawasaki #linusnylén #ktm

Nylén och Olsson laddar upp i Europa – Del 2

Under gårdagen fick ni läsa den första delen från Linus Nylén och Oskar Olsson som under hela vinterhalvåret har förlagt sin försäsongsträning nere i Holland och Belgien för att vara så väl förberedda som möjligt när säsongen börjar dra igång.

Artikel #adamcianciarulo #ama #supercross #indianapolis

Adam Cianciarulo tog sin andra seger i Indianapolis

I lördags var det dags för den nionde deltävlingen av 2014-års Monster Energy AMA Supercross i Indianapolis, där den lilla klassen 250 Lites East skulle avverka sin tredje deltävling inuti Lucas Oil Stadium.

Artikel #robertlind #ama #supercross #indianapolis

Race rapport från Robert Lind – AMA Supercross Indianapolis

Det var länge sen jag kände av några minusgrader men i Indianapolis blev det lite flash backs från hur det är i Sverige om vintrarna, minus grader och ruggigt som tusan vilket skulle spela en stor roll på banans material denna deltävling.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #linusnylén #ktm #kawasaki #oskarolsson

Nylén och Olsson laddar upp i Europa – Del 1

Vi börjar nu närma oss den nya säsongen med stormsteg och vi har under senaste veckorna kunnat följa mästerskapen i Supercross och nu i helgen med premiären av Motocross-VM i Qatar.

Video #suzuki #js7 #ama #supercross #indianapolis

Race rapport från James Stewart – Indianapolis

I lördags kördes den nionde deltävlingen av Monster Energy AMA Supercross som fortsatte sin långa serie med att besöka Lucas Oil Stadium i Indianapolis.

Video #ama #nationals #supercross #behindthedream

Supercross Behind the Dream – Episode 3

Feld Motor Sports har gjort en fem timmars lång TV-serie för TV-kanalen CBS för att ge alla våra kära fans världen över en inblick i hur allt fungerar för förarna som vill gå hela vägen mot stjärnorna.

Artikel #ryandungey #ama #supercross #indianapolis

Ryan Dungey segrade i en dramatisk final

Vi har nu helg efter helg avrundat deltävling efter deltävling i Monster Energy AMA Supercross 2014 och där vi nu till helgen avverkade den nionde deltävlingen för säsongen i Indianapolis.

Reklam | MÖR Racing AB

Artikel #youthstream #tjeckien #mxgp #lagem

Tjeckien klar som värd för Lag-EM 2014

Under helgens VM-premiär i Qatar så blev det officiellt från Youthstream att 2014-års upplaga av Motocross of European Nations (Lag-EM) kommer att avgöras i Pavoc, Tjeckien.

Video #highlights #mxgp #qatar

Highlights från finalerna av VM-premiären i Qatar

Det har varit en fartfylld tävlingshelg världen över med både AMA Supercross i Indianapolis och med VM-premiären i Motocross med besök i Qatar.