Reklam | Duells AB

Video #lftw #antoniocairoli #ktm #mxgp

Bakom kulisserna av Tony Cairoli the Movie

Som vi har berättat om tidigare under säsongen så har filmbolaget LFTW (Living for the Weekend) producerat en långfilm tillsammans med 8-faldige världsmästaren Antonio Cairoli från Italien.

Artikel #supercross #ama #livestream #redbull

Red Bull Straight Rhythm Live ikväll

Då har det äntligen blivit dags igen för att spänna blickarna mot Tv-skärmarna, för ikväll är det dags för en av årets största händelser med Red Bull Straight Rhythm.

Artikel #lagvm #mxinaction #mxon

Dags att klargöra några saker

Jag kom hem efter min livs upplevelse resa med att titta på den Amerikanska utomhus serien med egna ögon i Unadilla och tyckte att jag hade kommit på en lysande idé.

Artikel #fredriknorén #honda #supercross #ama

Norén klar för Monster Cup med Honda

Fick precis ett väldigt trevligt meddelande från Fredrik Noréns flickvän Amy Schaaf som berättade att Fredrik Norén är klar för start till Monster Energy Cup i Las Vegas den 18e oktober.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #redbull #ama #ktm #mxgp

Red Bull KTM signerat ny förare till 2015

Det händer otroligt mycket under denna vecka i motocross världen där många förare nu har släppt sina kontrakt för att påbörja nya inför den kommande säsongen.

Artikel #smsolo #motocross sm #svemo

Arrangörer för SM Solo 2015 utsedda

Det är bara ett par veckor sedan vi klarade av SM-finalen i Motocross hos Finspång MS efter dundrande finalheat på den tunga sandbanan.

Video #antoniocairoli #kawasaki #ktm #mxgp

Antonio Cairolis ord om att Villopoto kommer

Igår släpptes den officiella nyheten som länge varit i luften som ett hett rykte, att Ryan Villopoto kommer till Europa för att köra en full VM-säsong i MXGP för Kawasaki.

Artikel #lagvm #teamsweden #belgien #mxgp

Sveriges lag ner till Lag-VM för Juniorer

Om man trodde att säsongen var slut efter helgens Lag-VM i Lettland, så har man trott fel. För nu till helgen är det dags för den årliga återkommande tävlingen i Coupe de I’Avenir som klassas som ett Lag-VM för juniorer.

Video #supercross #suzuki #kenroczen #ama

Film på Ken Roczen med nya RCH Suzuki

Det har inte kommit någon riktig pressrelease ännu men nu finns det i alla fall en första film på Ken Roczen, som lämnar Red Bull KTM för RCH Suzuki med Ricky Carmichael och Carey Hart.

Video #highlights #lagvm #mxon #mxgp

Film från Lag-VM i Lettland 2014

Man har fortfarande svårt att smälta helgens som var, med 2014-års Motocross of Nations som avgjordes i Kegums, Lettland.

Reklam | HG GROUP AB
Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop