Reklam | Duells AB

Artikel #smsolo #sandraadriansson #kawasaki #SmVästerås

Sandra Adriansson skadad – Missar Västerås

Fick på morgonen läsa ett väldigt tråkigt mail från Sandra Adriansson, som meddelar att hon får kasta in handduken inför helgens SM-deltävling i Västerås och även nästa helg i Årsunda.

Artikel #smvästerås #smsolo #västeråsmk

Dags att dra igång Svenska Mästerskapen igen

Veckorna har runnit iväg otroligt snabbt sedan vi senast fick ta del av den tredje SM-deltävlingen i Motocross på Bogebanan i Ulricehamn helgen den 7-8 juni.

Video #rapport #highlights #ungdomssm #piteå

Film samt rapport från Ungdoms-SM i Piteå

I helgen kördes den fjärde deltävlingen av Ungdoms-SM i Piteå under fina förhållanden när de fyra olika klasserna skulle göra upp om poängen.

Artikel #kenroczen #ama #nationals #indiana

Ken Roczen kopplade greppet om mästerskapet

Det blev inte riktigt som det brukar i lördags när den 11e deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals avgjordes i Indiana, när regnet hade öppnat sig ordentligt under morgonen och förvandlat banan till ett lerbad.

Artikel #jeremymartin #ama #nationals #indiana

Spänningen över när Jeremy Martin tog titeln

Det var säkerligen en av de lerigaste tävlingarna som någonsin genomförts när den 11e deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals avgjordes i Indiana i helgen efter att himlen öppnat sig under lördagen.

Artikel #rapport #juniorsm #nyköpingsms

Viktor Björklund dubbelsegrare i Junior-SM

I lördags var det dags för den tredje deltävlingen av Junior-SM för klasserna MX2 samt MX1, som denna helg tog plats hos Nyköpings MS.

Artikel #mxgp #teamsweden #latvia #mxon

Sista chansen att förbeställa Lag-VM T-shirt

Ny vecka med nya utmaningar efter en fantastisk helg fylld med tävlingar runt om i Sverige samt med AMA Nationals i Indiana, som bjöd på ett ordentligt lerbad utan.

Video #muddrace #ama #nationals #indiana

Se hela finaler från AMA Nationals i Indiana – 250 klassen

Under lördagen kördes den näst sista deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Indiana under svåra förhållanden när himlen hade öppnat sig ordentligt och förvandlat banan till ett lerbad.

Video #muddrace #ama #nationals #indiana

Se hela finaler från AMA Nationals i Indiana – 450 klassen

Under lördagen kördes den näst sista deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Indiana under svåra förhållanden när himlen hade öppnat sig ordentligt och förvandlat banan till ett lerbad.

Artikel #fredriknorén #ama #nationals #indiana

Imponerad körning av Norén i leran

Under lördagen var det dags att ta plats återigen för en ny deltävling av Lucas Oil AMA Nationals, denna gång på en helt ny bana i mästerskapet i Indiana, som såg ut att vara en av de coolaste banorna hittills.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | Veinge MCK
Reklam | HG GROUP AB