Reklam | Duells AB

Artikel #uddevalla gp

Bäst när det gäller

Bara ett fåtal dagar kvar till nedsläpp i Uddevalla. Då sticker MXInAction ut hakan. Vi vill se en svensk som levererar. Någon som är bäst när det gäller.

Artikel #arnaud tonus #jeffrey herlings #motocross of nations

Mix i MX-världen

Endast ett fåtal dagar kvar till GP-deltävlingen i Uddevalla och då passar MXInAction på att scanna av MX-världen.

Artikel #tm racing #testkörning #vikbanan #bj motorsport

MxInActions provkörning av TM – Del 3

Idag fortsätter vi med den tredje delen av vår artikelserie, med ett stort reportage från vår provkörning av fem olika modeller från TM Racing.

Artikel #mxgp #uddevalla vm #bmk uddevalla #uddevalla gp

28 svenskar till start i Uddevalla GP

Nu är det nära. Riktigt nära. På tur att arrangera VM i den 15e i ordningen för säsongen är BMK Uddevalla. Efter två års väntan är det äntligen dags att bege sig ner till Glimminge Motorstadium för Uddevalla GP.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #mxon #036 reklam #matterley basin #lag vm

Stöd Team Sweden till Lag-VM i England

Förra året var det Italienska Maggiora som stod värd för årets största crosstävling. Motocross of nations. 24-25 september inför en fantastisk megastor publik. Team Sweden slutade på en 13e plats.

Artikel #vikbanan #testkörning #tm racing #bj motorsport

MxInActions provkörning av TM – Del 2

Igår introducerade vi med den första delen av vår artikelserie från vår provkörning av det Italienska fabrikatet TM som gjordes tillsammans med BJ Motorsport från Skövde.

Artikel #motocross vm #uddevalla gp #schweiz #mxgp

Blandade resultat för svenskarna i Schweiz

Nedräkningen närmar sig sitt slut. Uddevalla GP knackar på dörren och ligger nu bara tre dagar bort. Men först ska vi sammanfatta helgens deltävling i Schweiz.

Artikel #mvrs #foxracing #foxhead

Nyhet från Fox Racing – MVRS!

Fox Racing släpper idag den stora nyheten med det helt nya MVRS-system på sina hjälmar. Ett helt nytt koncept där skärmen är fäst med hjälp av magneter och som ska skydda dig extra bra vid en olycka. Läs mer via pressreleasen som är på engelska.

Reklam | MÖR Racing AB

Artikel #TM racing #bj motorsport #testkörning #vikbanan

MxInActions provkörning av TM – Del 1

I mitten av säsongen fick vi ta emot den glada nyheten att vår VM-förare Anton Gole fått chansen hos det Italienska fabriksteamet TM Racing, efter fina prestationer under inledningen av VM-säsongen.

Video #motocross vm #highlights #emx125 #emx250 #mxgp

Highlights från MXGP i Schweiz

Vilken fantastisk tävling det blev i Schweiz denna helg, med en riktigt fin jordbana och med en publik som drog upp decibelmätarna ordentligt. Det bjöds även på riktigt bra racing i samtliga klasser.